Meteen naar de inhoud
Home » Laserontharing vs traditionele ontharingsmethode

Laserontharing vs traditionele ontharingsmethode

Ben jij je weer aan het klaarmaken voor de zomer? De dagen worden warmer, de korte broeken en shirts kunnen weer aan en we kunnen binnenkort gaan genieten van een heerlijke dag op het strand. Dat betekent: onze wintervacht moet er weer af. Maar wat is nou de meest effectieve methode? Laserontharing of traditionele ontharing? Je zult het antwoord weten na het lezen van deze blog. 

Traditionele ontharingsmethode 

Er zijn een aantal traditionele ontharingsmethodes die jou kunnen verlossen van jouw ongewenste haargroei. Onder traditionele ontharingsmethodes verstaan we: het scheerapparaat, ontharingscrèmes, waxen en harsen. 

Scheren

Scheren wordt het meest gedaan om ongewenste haargroei weg te halen. Dit is snel en gemakkelijk om te doen, pijnloos en vrij goedkoop. Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt en het is zeker handig als je last-minute nog even wat weg wil hebben. Het nadeel is wel dat dit een tijdelijke oplossing is. Ook kan er huidirritatie optreden op de plekken waar je je hebt geschoren. 

Ontharingscrème

Als je niet wilt scheren, is een ontharingscrème een alternatief om ongewenste haargroei snel weg te halen. Het is vrij goedkoop en je kan het makkelijk zelf aanbrengen op de plek waar je een gladde huid wilt. Ook hier geldt, dat de ongewenste haargroei tijdelijk weg is. Vaak komen de haartjes binnen vijf dagen weer terug. Ook zul je met een ontharingscrème meer moeite hebben met het verwijderen van dikkere haren. 

Waxen en harsen

Het waxen en harsen biedt een meer langdurige oplossing. Zo ben je door te harsen een paar weken van je ongewenste haargroei af. Daarbij worden de haartjes meestal wat zachter en kan het de haargroei zelfs verminderen. Harsen en waxen kan zelf gedaan worden maar ook bij een professional. Als je niet goed tegen pijn kunt, is harsen niet de beste optie. Veel mensen ervaren dit namelijk als pijnlijk. Harsen en waxen is ook alleen mogelijk als de haren lang genoeg zijn. Even snel waxen of harsen heeft dus geen zin.

 

Laserontharing 

Als alternatief voor de traditionele ontharingsmethodes, kun je er ook voor kiezen om een laserontharing te ondergaan. Een laserontharingsbehandeling is, in vergelijking met de traditionele ontharingsmethodes, veel duurder. Desondanks wel iets om te overwegen. 

Laserontharing is namelijk toepasbaar over het gehele lichaam, op groot of klein oppervlak. Voor de benen, rug, bikinilijn, gezicht, buik en andere plekken met ongewenste haargroei is laserontharing geschikt. Daarbij is de laserontharingsbehandeling niet pijnlijk en het lichaamshaar is vrijwel permanent verwijderd. Het laat geen huidirritaties achter en jij kunt de zomer in met een mooie, gladde en gezonde huid. 

 

Laserontharing bij Huidskills

Bij Huidskills Dordrecht bieden wij laserontharing aan. Ongewenste haargroei of ingegroeide haren worden weggehaald en huidirritatie wordt voorkomen met behulp van lasertherapie. 

De laserontharing bij Huidskills wordt uitgevoerd met de Elysion Pro. Hiermee wordt op een effectieve manier de haargroei flink verminderd met wel 80-90%. De laserontharingsmethode van Huidskills is:

  • Geschikt voor ieders huidtype*
  • De krachtigste diode laserontharing op de markt
  • Een snelle en pijnvrije behandeling
  • Geschikt om zelfs dunne haren te laseren

*Niet mogelijk bij blonde, oranje of wit-grijze haren. Het is belangrijk dat de haren voldoende pigment bevatten. 

 

Afspraak maken voor laserontharing bij Huidskills

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over laserontharing bij Huidskills? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@huidskills.nl of stuur een whatsapp bericht naar 0643213111 voor een eerste consult. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *