Meteen naar de inhoud

Over Huidskills

Welkom bij Huidskills huidtherapie in Dordrecht!  

De plek waar jouw huid in goede handen is, je jezelf comfortabel voelt en waar je resultaat boekt. Met een persoonlijke behandeling, oog voor jouw huid en een eerlijk advies.

“Zo behalen we samen een prachtig resultaat.”

Huidskills beschikt over hoogwaardige lasers, medische peelings en cosmeceuticals van Dermaceutic & Renophase. 

Jessica, ervaren huidtherapeut bij Huidskills kliniek voor huidtherapie in Dordrecht
Op zoek naar jouw adres voor huidverbetering of huidverjonging? Leer alles over Huidskills kliniek voor huidtherapie in Dordrecht.

Visie en ervaring

Als ik mijzelf zou mogen schetsen komt als eerst naar voren; een geduldig, positief, lief en vrolijk mens, dat altijd het beste voor heeft met een ander. Met een nuchtere blik, luisterend oor en oog voor detail. Ik ben een Pietje Precies en lever geen half werk. Tot slot kom je met eerlijkheid altijd het verst.

Dankzij mijn manier van werken verloopt een behandeling op een effectieve en veilige manier. Met als doel dat jij tevreden bent! 

Meer dan 10 jaar ervaring 

3.5 jaar werkzaam geweest als huidtherapeut bij o.a. het Haga ziekenhuis Plastische chirurgie, Alrijne ziekenhuis Poli Dermatologie en Privékliniek Medcentric plastische chirurgie. 

Gespecialiseerd in laserbehandelingen waaronder de Co2 laser, Erbium-Glass laser – de nieuwste Alma Hybrid laser, Elysion Pro diode laser, Intens Pulsed Light en KTP laser. 

Werkt nauw samen met dermatologen, plastisch chirurgen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, andere huidtherapeuten, orthomoleculaire artsen en schoonheidsspecialisten.

Ervaring in zowel lichte als donkere huidtypen, met 1 jaar ervaring op Curaçao bij dr. Marugg dermatologie & Derma laser clinic. 

Ervaring in herkennen van (pre) huidmaligniteiten, mede dankzij Drs. Marugg en PA Jaap Geerse (Langeland Huidkliniek Zoetermeer). Bij twijfel verwijs ik direct door naar een gespecialiseerde arts. 

Waarom kiezen voor Huidskills huidtherapie?

♡  Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten 

♡  Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici: Huidskills voldoet aan de kwaliteitseisen als huidtherapeut. 

♡  Vergoedingen mogelijk via zorgverzekeraars op terug declaratie. 

♡  FDA goedgekeurde lasers

Salon van Huidskills huidtherapie in Dordrecht
Pand van Huidskills huidkliniek in regio Dordrecht, gevestigd in het pand van Hand en Pols Centrum
Pand van Huidskills huidkliniek in regio Dordrecht, jouw specialist voor huidtherapie