Meteen naar de inhoud

Behandelingen

Bij Huidskills huidkliniek in Dordrecht kun je terecht voor een scala aan behandelingen, laserbehandelingen en peelings. Maar natuurlijk ook gewoon voor een goed huidadvies!

Benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Lees dan zeker even verder op deze pagina voor alle mogelijkheden.

De informatie is zo overzichtelijk mogelijk weergegeven, uiteraard bespreekt onze huidtherapeute graag samen tijdens een eerste consult wat bij jouw huid past.  

Huidtherapie behandelingen voor o.a. couperose, pigmentvlekken, littekens en huidverjonging anti rimpelbehandeling.

Medische peelings

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste huidlaagje zich in een versneld tempo vernieuwd en hierdoor in een milde of meerdere mate afschilfert. Hierdoor ontstaat er een vernieuwde, gladdere huid. 

Met peelings van Dermaceutic bieden wij een volledige oplossing voor de aanpak van acne, acne littekens, melasma, vlekjes na ontstekingen, fijne lijntjes en diepe rimpels.

Er zijn combinatie peelings met o.a. salicylzuur, glycolzuur en TCA sterktes tussen de 12%, 15% en 18%.

Onze bestseller in de winter: de Cosmo peel Forte, die zeer geschikt is om tekenen van huidveroudering aan te pakken. 

Organische peelings & microneedling

Theraderm is een Zuid Koreaans merk met organische peelings op basis van hoge concentraties anti-oxidanten, welke ideaal zijn voor tijdens de zomermaanden.

Voor een dieper bereik van de peelings werken we met combinatie protocollen, waarbij we gebruik maken van microneedling. Hierdoor sluizen we de actieve ingrediënten in de huid voor nog betere resultaten.

Onze bestsellers: de Glow & Hydra peeling op basis van 70% Vit C & hyaluronzuur, de Mela lightning peel op basis van anti-oxidanten en tranexaminezuur en de Pink renewal peel voor huidversteviging.

Speed wave therapy

Microneedling is een veilige procedure om de huid te vernieuwen en ingrediënten dieper in de huid te sluizen. 

De organische peels van Theraderm kunnen veilig met microneedling gecombineerd worden. Voor een veel betere opname van bijvoorbeeld 70% vitamine C, geeft dit een prachtig resultaat! 

Door kleine microkanaaltjes in de huid, wordt de huid aangezet zichzelf te herstellen door celregeneratie en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.

Speed wave therapy zorgt voor huidverbetering en is geschikt voor o.a. een doffe huid, om een gezonde huid op conditie te houden, acne littekens te verminderen of huidverjonging te stimuleren. 

Active Cellular Light Therapy

Een efficiënte photodynamische behandeling, met de juiste sterkte aan licht om producten te activeren en dieper in de huidlagen door te dringen. 

Ideaal als aanvulling op een acné behandeling en voor gevoelige huiden, zoals bij rosacea, droge/eczeem huiden. 

De huid wordt door het intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te vernieuwen. Dit zorgt voor celregeneratie met aanpak op alle niveaus. 

Pigmentvlekken aanpakken

Pigmentvlekken zijn witte of bruine vlekken die cosmetisch vervelend kunnen zijn. Elke pigmentvlek heeft een andere manier van aanpakken nodig. 

Het is daarom belangrijk dat de pigmentvlekken eerst tijdens een consult beoordeeld worden, om een gericht plan te maken.

Pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met de juiste cosmeceuticals voor thuis, door laser, ipl en/of medische peeling.  

Acne behandeling

Acne is een veel voorkomend cosmetisch probleem in de puberteit, maar soms ook onder volwassenen. 

Het heeft te maken met ophopingen van talg onder de huid, die kunnen gaan ontsteken door meerdere oorzaken. 

Heb jij last van ontstekingen of een onzuivere huid? Ben je onzeker en beperkt dit jou in het dagelijks leven?

Wacht dan niet langer! De huidtherapeut van Huidskills helpt graag. Samen maken we een plan om jou en je huid weer te laten stralen.  

Laserontharing

Ongewenste haargroei, ingegroeide haren, irritatie door scheren, mannelijke haargroei bij vrouwen: allemaal kan het cosmetisch zeer vervelend zijn. Het kan zelfs het dagelijks leven beperken van meer mensen dan je zou denken. 

Ben jij op zoek naar een manier om haargroei en irritatie flink te verminderen? Kom dan snel eens langs voor onze laserontharing!

Littekens verbeteren

Iedereen heeft wel één of meerdere littekens aan de huid. Soms geeft een litteken geen probleem en wordt dit gezien als een herinnering aan een gebeurtenis. Bij de ander kan een litteken afhankelijk van de locatie, hoeveelheid en grootte leiden tot psychosociale problemen. 

Elk soort litteken dat rood, hypertrofisch, keloïde of atrofisch is kan behandeld worden met bijvoorbeeld de Alma Hybrid laser!

Onze huidtherapeute overlegt graag met je wat we voor jou en jouw litteken(s) kunnen betekenen.

Laser voor huidverjonging

Huidveroudering is een normaal verschijnsel en onvermijdelijk bij het ouder worden. 

De snelheid en de mate waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Een bepaalde leefstijl speelt bij huidveroudering ook een belangrijke rol. 

Tekenen van huidveroudering kunnen zijn: fijne lijntjes, grove poriën, diepere rimpels, maar ook pigmentvlekken, zonneschade, verrucae seborrhoica etc. 

Deze tekenen van wijzer worden kunnen wij tot op zekere hoogte verjongen en vertragen middels medische peelings, microneedling, en de Hybrid laser! En niet te vergeten dat cosmeceuticals voor thuis enorm helpen.

Rosacea en couperose behandeling

Rosacea en couperose zijn twee verschillende vasculaire huidproblemen. Bij couperose is er sprake van verwijde rode, paarse en blauwe adertjes in het gezicht. Bij rosacea zien we dezelfde verschijnselen, maar vaak ook rode bultjes, puskoppen en zwellingen.  

Rosacea kan met behulp van adviezen, medicatie, producten en laser/IPL/LED licht worden verminderd en gestabiliseerd. Couperose kan effectief worden behandeld met laser en IPL.

Vraag gerust om advies bij onze huidtherapeut!

Photodynamische therapy bij de gevoelige, droge huid

Bij een normale huid is er een evenwicht in de waterhuishouding van de huid en voelt je huid zacht en soepel om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Bij een verstoorde huidbarrière voelt de huid ruw-schilferig, is (licht)rood, geïrriteerd en kan het jeuken.

➝ Het opnieuw in balans brengen van jouw huid helpt Huidskills graag bij. De juiste zachte exfoliatie voor doorlaatbaarheid, herstel d.m.v. van LED licht. + de juiste verzorging voor thuis is in dit geval essentieel! 

Laser tegen huidverhevenheden

Elke huid heeft verschillende soorten opliggende, voelbare bultjes, aanhangsels, verdikkingen aan de huid. Hoe ouder we worden, hoe meer we er kunnen krijgen. Uiteraard spelen genetische factoren, medicatie en soms hormonen ook een rol.

Denk hierbij aan: steelwratjes, ouderdomswratten, talgklierhyperplasie, verdikte moedervlekken, maar ook rondom de ogen kunnen problemen voorkomen zoals: xanthelasma, syringomen. Vasculaire verdikkingen kunnen zijn: angiofibromen, venous lake, spider naevi. 

Een laserbehandeling kan een enorm verschil geven en de plekken effectief verminderen en vaak zelfs verwijderen.