Meteen naar de inhoud

Acne behandelingen bij Huidskills huidkliniek

Acne is een vervelende ontsteking van de talgklierfollikel. Tussen de leeftijd van 12 en 24 jaar heeft ongeveer 85% van de pubers en jongvolwassenen een vorm van acne. Waarbij de één maar last heeft van enkele puistjes, heeft een ander heel veel last van meerdere pijnlijke ontstekingen. 

Vele jongeren, maar ook volwassenen, kunnen hierdoor emotionele en psychosociale problemen krijgen. Denk aan schaamte, minder zin hebben om leuke dingen te doen, verbergen onder make-up en zelfs een  minderwaardigheidsgevoel.

Herken jij jezelf hierin? Of ken jij iemand die niet de stap durft te nemen voor hulp? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met onze huidtherapeut.

Acne, puisten en ontstekingen op de wang van een jonge man, kunnen behandeld door de huidtherapeut door middel van een acnebehandeling
Last van jeugdpuistjes, mee-eters, vervelende ontstekingen en acne? Door middel van onze acne behandeling bij onze huidkliniek in regio Dordrecht.
Op zoek naar een acne behandeling voor huidverbetering van jeugdpuistjes en mee-eters?
Acne behandeling bij huidproblemen, ontstekingen en puisten op je gezicht, borst of rug. Boek een consult in onze kliniek voor huidtherapie
Op zoek naar een acne behandeling in regio Dordrecht? Boek nu een consult bij onze gespecialiseerde huidtherapeut.

Twijfel niet, Huidskills helpt graag

Tijdens een kennismaking en consult leren wij jou en je huid graag beter kennen! Dit doen we door een aantal vragen te stellen. Denk hierbij aan vragen over jouw leefstijl, voeding, stress niveau, productgebruik en genetische aanleg.

Vervolgens bekijkt de huidtherapeut jouw huid. Elke huid is namelijk anders; denk aan een vette glimmende huid-onzuivere huid met enkele comedonen of juist veel ontstekingen, een droge hormonale acne huid, of een combinatie. Elke huid heeft een andere manier van aanpakken nodig.

Samen bespreken we welke behandelingen, adviezen, eventuele medicatie en producten het beste zijn om jouw acne onder controle te krijgen. 

Welke acnebehandelingen zijn er mogelijk?

Voorbereiding met thuisproducten geeft sneller en beter resultaat. Je start hier 2-4 weken op voorhand mee. De basis begint altijd thuis en is heel belangrijk!

Huidskills huidkliniek in Dordrecht biedt de volgende acnebehandelingen:

1. Dieptereiniging zonder peeling (+ LED licht)
(mag tijdens orale medicatie: doxycycline, isotretinoïne)

2. Dieptereiniging en milde peeling of milk peeling (ook geschikt voor vlekjes na acne)

3. Dieptereiniging met photodynamische peeling + LED licht 

4. Intensieve dieptereiniging met photodynamische peeling + LED licht

Acne behandeling door middel van peeling en cosmeceuticals met een goed advies van jouw huidtherapeut
Huidtherapeut behandelt een cliënt met active cellular light rood LED licht voor huidverbetering en sneller herstel van jouw huid

Waarom combineren met LED licht?

LED licht, oftewel Active Cellulair Light Therapy, is heel mooi te combineren met de chrono’s van Renophase. 

Chronodiffusie zijn als het ware ingekapselde ingrediënten die vrijkomen als het product geleidelijk wordt opgenomen door de huid. 

Daarnaast zijn deze ingrediënten photodynamisch; dat wil zeggen dat door LED licht de ingrediënten extra worden opgenomen en geactiveerd. 

➝  3 tot 5 keer sterkere behandeling door LED licht

Welk resultaat kan ik verwachten?

✔ Ontstekingen en comedonen worden verminderd

✔  Talgproductie en hydratatie van de huid komt weer in balans

✔  Littekens of post inflammatoire hyperpigmentatie vlekjes na acne verminderen

✔   Grove poriën verminderen en de huid oogt frisser en stralender!

➝  Afhankelijk van de ernst van de acne zijn er meerdere behandelingen nodig. Het advies is 4 behandelingen en vervolgens opnieuw beoordelen.

➝  Regelmaat in de behandelingen, met een interval van 2-4 weken. In combinatie met thuisproducten en adviezen zal acne verminderen.

➝  Wanneer het beste resultaat behaald is, is per persoon wisselend. Onderhoudsbehandelingen en blijvend gebruik van thuisproducten worden sterk geadviseerd.

Wist jij dat een acnebehandeling vaak in aanmerking komt voor een (deel)vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?