Meteen naar de inhoud
Home » “Jessica is professioneel en gedreven!”

“Jessica is professioneel en gedreven!”

Samenwerking tussen plastisch chirurg drs. H.P. van Not en huidtherapeute Jessica van Huidskills huidtherapie in Dordrecht

plastisch chirurg H.P. van Not aan het woord

Om het meest optimale resultaat te bereiken bij patiënten is het belangrijk dat er korte lijntjes zijn tussen verschillende zorgspecialisten. Huidkliniek Huidskills Dordrecht werkt daarom onder andere samen met dermatologen, huisartsen en plastisch chirurgen. In samenwerkingen tussen verschillende medici is vertrouwen in elkaars kunde een absolute vereiste. Je wilt altijd het beste voor je patiënt. Inmiddels werk ik al heel wat jaren samen met plastisch chirurg H.P. van Not en heb ik hem gevraagd om zijn ervaringen met Huidskills en mij als huidtherapeute te delen. 

“Jessica heeft een aantal jaar als huidtherapeut voor MedCentric gewerkt, waar ik plastisch chirurg ben. Ik heb haar altijd een erg kundige collega gevonden. Haar wens om zelf te ondernemen was groot, dat heeft zij met Huidskills gerealiseerd. Ik heb haar hier volledig in gesteund en blijf als arts ook zeker met haar samenwerken.”

“Een samenwerking tussen een plastisch chirurg en een huidtherapeut is erg belangrijk”

“De samenwerking tussen een plastisch chirurg en een huidtherapeut is mijn inziens erg belangrijk. Als plastisch chirurg kan ik als het ware ‘het tentdoek strak trekken’, maar ik kan patiënten geen verbetering van de huid geven. En dat is precies wat een huidtherapeut wel kan. Bijvoorbeeld met de hulp van de resurfacing lasers bij Huidskills of chemische peelings ter voorbereiding op de laserbehandeling. Ook kan een huidtherapeut ons ondersteunen bij het verminderen van littekenweefsel na een operatie.”

“Bij een samenwerking met andere zorgspecialisten vind ik vooral gedrevenheid en inzet erg belangrijk! Hier heeft Jessica meer dan genoeg van. Tevens beschikt ze over goede kennis, professionaliteit en is ze zeer servicegericht. Ze heeft veel ervaring kunnen opdoen in de medische wereld. Zo werkte ze ook een tijd voor een dermatologische praktijk op Curaçao.”

“Ik zou andere zorgspecialisten absoluut aanraden om met Jessica samen te werken. Ze communiceert goed, geeft en ontvangt goed feedback, maar bovenal is haar kwaliteit van behandelen hoog.”

“Een huidtherapeut kan ondersteunen bij veel verschillende huidaandoeningen en problemen”

Het vakgebied van een huidtherapeut is zeer breed. Zo kan een huidtherapeut ondersteunen bij verschillende aandoeningen en behandelingen:

“Dat is waarom je beter voor een kundige huidtherapeut kan kiezen.”

“Van patiënten krijg ik vaak terug dat Jessica als huidtherapeut erg laagdrempelig is. Mensen vinden het makkelijk om contact met haar te zoeken, omdat er vaak een directe communicatielijn is. Feedback over haar behandelingen is altijd heel positief. Vooral over de begeleiding en voorlichting zijn patiënten erg tevreden.”

“Jessica toont keer op keer dat ze haar vak begrijpt. Haar kennis en specialisatie binnen de huidtherapie ligt vooral bij de diverse soorten lasers. Ze weet hierin goed de grenzen van het gebruik op te zoeken, met name huidverbetering, combinatie technieken en laserontharing. Binnen deze branche is veel concurrentie, maar andere zaken, zoals schoonheidsspecialisten, bieden niet dezelfde kwaliteit behandeling. Huidskills heeft state of the art lasers die effectief zijn en kwalitatief hoog scoren. De laser op het juiste niveau inzetten is heel belangrijk, want dan is het effect groter en hoeven patiënten minder vaak terug te komen. Bij te lage inzet kunnen de haren zelfs ongevoelig worden voor de laser. Dat is waarom je beter voor een kundige huidtherapeut kan kiezen.”

Wil je ook graag met Huidskills samenwerken?

Wil jij als zorgspecialist ook de krachten bundelen met Jessica en Huidskills Dordrecht? Neem dan contact op via 085-3037630 of via info@huidskills.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *