Meteen naar de inhoud
Home » Een nieuwe revolutie voor huidverjonging en littekens

Een nieuwe revolutie voor huidverjonging en littekens

Voor en na foto van een behandeling voor huidverjonging met de Alma Hybrid Laser bij Huidskills huidtherapie in Dordrecht.

Stoor jij je ook wel eens aan de rimpeltjes op je gezicht of je decolleté? Heb jij vervelende littekens overgehouden aan acne of een operatie? Misschien heb je zelfs wel last van pigmentvlekken? Hoe dan ook; ik denk dat je graag wilt kennismaken met mijn nieuwe Hybrid Laser! De Hybrid Laser van Alma is de nieuwste revolutie voor huidverjonging en littekens op de markt. Huidskills Dordrecht is één van de eerste in Nederland die de laser heeft. Jessica legt je uit hoe de laser werkt, wat hij allemaal kan en hoe een laserbehandeling eruitziet.

 

Combineren van 3 krachtige technieken

De Alma Hybrid Laser combineert drie krachtige technieken:

 1. CO2 laser
  De CO2 laser levert gefractioneerde stralen van infraroodlicht, op een golflengte van maar liefst 10.640 nanometer. Het water in de huid absorbeert de stralen en verdampt hierna. Dit gebeurt door kleine microgaatjes, waardoor de wondgenezing wordt gestimuleerd. Het gevolg is celvernieuwing en huidverjonging.
 2. Erbium Glass laser
  Met een golflengte van 1570 nanometer is de Erbium Glass laser de sterkste in zijn soort. De laser werkt in de diepere huidlagen, waar hij gecontroleerd warmte afgeeft en een verstrakking van de huid verzorgt. De bovenste huidlaag blijft tijdens dit proces intact.
 3. Impact ultrasound
  Via de microgaatjes in de huid die door de CO2 laser zijn gecreëerd, kunnen actieve werkstoffen in de bovenste huidlaag worden toegediend. De Impact ultrasound – technologie optimaliseert de penetratie van pure hyaluronzuur in de huid, door middel van geluidstrillingen. De hyaluronzuur herstelt de huid, de vochtbalans en bevordert het resultaat.

De combinatie van deze drie technieken maakt de behandeling veilig, nauwkeurig en uniek. Daarnaast behaalt de combinatie van technieken meer resultaat bij zowel lichte als donkere huidtypes. De laser biedt onbegrensde opties, ultieme controle en kan afgestemd worden op jouw huid en behoefte. Ook biedt de laser grootse mogelijkheden voor het behandelen van littekens, met snel resultaat en een kortere hersteltijd.

 

Behaalde resultaten

Voor-na foto litteken

Foto 1: De Hybrid Laser is de nieuwste revolutie voor littekens. Littekenweefsel wordt verminderd en daardoor worden littekens minder zichtbaar.

voor-na softlift huidverjonging hybrid laser

Foto 2: De Hybrid Laser is zeer geschikt voor huidverjongende behandelingen. Na 3 behandelingen is de huid al aanzienlijk steviger en heeft een liftend effect.

Voor-na foto littekens op kin

Foto 3: Behandeling van littekenweefsel op de kin. Na een aantal behandelingen met de Alma Hybrid Laser worden littekens aanzienlijk minder zichtbaar.

 

Hulp bij verschillende huidproblemen

Doordat de laser precies afgesteld kan worden op jouw huid en behoefte, is hij geschikt voor het verminderen of zelfs verwijderen van meerdere huidproblemen of cosmetische imperfecties. Zo is de Alma Hybrid Laser geschikt voor:

 

Pijnbestrijding tijdens de behandeling

Omdat de laser ontzettend krachtig is, kan een behandeling als pijnlijk worden ervaren. Daarom maak ik gebruik van een plaatselijk verdovende crème op basis van Lidocaïne. Deze wordt door de apotheek met een hoge dosering klaargemaakt. Door de Lidocaïne wordt de huid tijdelijk bijna gevoelloos, zonder dat daar naalden aan te pas komen. De crème wordt 15 à 20 minuten voor de behandeling aangebracht, zodat hij zijn maximale werking bereikt. Door de verdovende werking is de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk en goed te verdragen.

 

Herstel en nabehandeling

Direct na de behandeling is de huid rood, gezwollen en voelt hij warm aan. Er zijn witte rasters op de huid te zien: deze ontstaan door de gefractioneerde (deeltjes) verdamping van water in de huid. Bij toepassing van de CO2 laser zal de eerste dagen na de behandeling, naast roodheid, ook kleine micro korstjes zichtbaarzijn en voelt de huid ruw en strak aan. De korstjes zullen na een aantal dagen genezen zijn en het duurt ongeveer 1 à 2 weken voordat de huid volledig is hersteld. Als er gebruik is gemaakt van een Soft Lift met de 1570 Erbium Glass laser dan krijg je geen of nauwelijks korstjes, maar wel roodheid en zwelling. Tot 3 maanden na de behandeling moet de huid goed beschermd worden tegen zonlicht, met minimaal factor 30.

Één week na de behandeling kom je op controle bij de huidtherapeut. Tijdens de controle mag je 20 minuten plaatsnemen onder een LED lamp (630nm). Deze helpt om je huid sneller te herstellen en het collageen en elastine extra te stimuleren. De nabehandeling met de LED lamp zit inbegrepen in de prijs en biedt Huidskilss aan als extra service. Zo behalen we samen een zo goed mogelijk herstel en resultaat.

Om de huidverbetering en het herstel te bevorderen, adviseert de huidtherapeut om het gebruik van medische producten thuis voort te zetten. Hierdoor komt het resultaat de komende maanden nog beter tot uiting en blijft het effect langer behouden.

De nazorg producten die Huidskills adviseert zijn van Dermaceutic:

 • Panthenol Ceutic
 • Kceutic post-treatment crème
 • Advanced Cleanser

Voor-na foto van huidverjonging na hybrid laser

Foto 4: De huid is 4 dagen na een behandeling met de Alma Hybrid Laser al goed herstelt. De ‘down time’ van de Hybrid Laser kan volledig gepersonaliseerd worden aan de wensen van de cliënt, dankzij de combinatie van zowel Co2 als de 1570 Erbium Glass laser. Op de foto zijn de microkorstjes zichtbaar.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil jij graag een afspraak maken voor een laserbehandeling met de Hybrid Laser? Of twijfel je nog of het iets voor jou is? Neem dan contact op via 085-3037630, via 06-43213111 (WhatsApp) of via info@huidskills.nl.

 

Benieuwd naar de theorie achter de kracht van de combinatie tussen de 3 verschillende technieken. Lees ook het klinisch onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *